LUartov koledar 2023 praktični zvezek

Nov navdih in kreativnost sta zajeta v LUartovi liniji »NARAVNO«. Zaobjeti so in bodo izdelki, ki so v celoti lahko hitro razgradljivi in prijazni tako naravi, kot tudi človeku.

LUartov koledar 2023 je natisnjen na nepremaznem papirju z našim, LUart profilom, ki omogoča večji barvni obseg tudi za to vrsto papirjev. Koledar lahko pritrdite na steno s pomočjo lanskoletnega lesenega obešala. S tem pripomorete k ozaveščanju o ponovni uporabi.

V letu 2023 pa je za linijo LUart »NARAVNO« in za naš praznični paket oblikovala prav posebno obešalo priznana slovenska modna oblikovalka Maja Štamol, katere izjemne kreacije izražajo tudi njeno srčnost, toplino in prizadevanje za dobro in lepo. Obešalo, ki je lahko tudi nakit je izdelano iz ostankov blaga pri izdelavi oblek, torej iz hitro razgradljivih materialov, ki bi v nasprotnem primeru morda bili odvrženi.

Praktična beležka za leto 2023 kar kliče po vsakdanji uporabi. Misli v njej je ustvarila Lia Janželj in z njihovo pomočjo nam približa naravo: njeno čarobnost, njeno popolnost in njen mir. Pri vezavi smo zopet uporabili »singer sewn« tehnologijo. Ta tehnologija uporablja za vezavo izključno raznobarvno nit.
Z LUartovimi izdelki »NARAVNO« narejenimi na nepremaznih papirjih in s premišljeno končno izdelavo, želimo ustvariti izdelke, ki bi bili v celoti lahko hitro razgradljivi in prijazni tako naravi, kot tudi človeku. Naj vam bodo v navdih za pričetek nečesa, kar si že dolgo želite narediti ali morda za nekaj čisto novega, kar vam bo prineslo nasmeh, vznemirjenje, veselje, srečo in kreativnost.

Za več informacij in prezentacijo ... nas kontaktirajte.

LUartov koledar 2022 je natisnjen na nepremaznem papirju z našim, LUart profilom, ki omogoča večji barvni obseg tudi za to vrsto papirjev in kljub papirju brez premaza lahko v fotografiji in tisku vidite najfinejše detajle in globino, ki so posledica tiska z FM rastrom (STACCATO 20). Koledar lahko pritrdite na steno s pomočjo lesenega obešala.

Poleg koledarja vam predstavljamo praktični zvezek, pri katerem je uporabljena »singer sewn« tehnologija vezave. Ta tehnologija uporablja za vezavo izključno raznobarvno nit. Papir, ki smo ga uporabili za ta zvezek je nepremazni papir, ki poleg prijetnega občutka pod prsti, omogoča tudi odlično podlago za pisanje, risanje, ustvarjanje, …

Za več informacij in prezentacijo ... nas kontaktirajte.